m install
petlinii
nello construct

Managerul de la săptămânalul Ziarul 21, Lia Durlan, executată silit de bancă!

zamblau eugen
floris

Bank Leumi România SA a primit încuviinţarea din partea Judecătoriei Turda pentru a o executa silit pe Lia Durlan, managerul săptămânalului local Ziarul 21, pentru un credit nereturnat.

Lia Durlan a fost condamnată în 2010 la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru un credit nereturnat la BCR, în valoare de câteva sute de milioane de lei vechi, după ce s-a descoperit faptul că pentru obţinerea creditului a falsificat nişte adeverinţe de salar. Judecătoria Turda a obligat-o pe Lia Durlan să plătească suma de 38.822,46 lei, cu titlu de despăgubiri pentru daune materiale, către partea civilă SC Secapital SRL, prin reprezentant SC Kruk Internaţional SRL (firma de recuperare a creanţelor).

Creditul de la BCR a fost luat în aceeaşi zi a anului 2006 (!) cu cel de la Leumi Bank, cu precizarea că creditul de la Leumi Bank era de 162.220 lei. Cel mai probabil, obţinut tot cu acte false.

Pe de altă parte, Lia Durlan trebuie să plătească suma de 1.048.422 lei, fiind acuzată de instanţă, în anul 2011, de falimentul propriei societăţi, SC Optima Press SRL, după o "inginerie financiară" care a inclus şi transferul publicaţiei Ziarul 21, de pe o firmă pe alta.

Foto: facebook.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: