marian morar
m install
nello construct

Doi minori au furat o maşină ca… să se plimbe cu ea!

zamblau eugen
floris

Ieri dimineaţă, poliţiştii turdeni au fost sesizaţi de către C.Daniel că în noaptea precedentă persoane necunoscute i-au sustras socrului său, P.Mihăilă, un autoturism Dacia 1304. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că Daniel C. A parcat maşina în cursul zilei de sâmbătă seara pe strada Tineretului, în faţa blocului unde locuieşte socrul său, situat în spatele pieţei agroalimentare. Duminică dimineaţa, când acesta s-a deplasat pentru a lua maşina, a constatat că aceasta a dispărut.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul a fost furat în noaptea de 02/03.08.2008, în jurul orei 04.30, suspecţi fiind doi minori de 16, respectiv 13 ani, din Turda. Cei doi, dupa ce au sustras autoturismul, s-au plimbat pe mai multe străzi, după care l-au abandonat pe strada Frăsinetului din municipiul Turda. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: