marian morar
m install
nello construct

Parcul Mare în pregătiri

zamblau eugen
floris

Zilele Municipiului Câmpia Turzii și ale metalurgistului captează toată atenția administrației locale. 15, 16, și 17 august se anunță a fi un sfârșit de săptămână de neuitat. Organizatorii doresc ca a 11-a ediție să fie una mai reușită decât cele din anii trecuți și au trecut la amenajarea Parcului Mare, locul unde se vor concentra toate activitățile evenimentului.

Aleile din Parc au intrat într-un proces de modernizare, astfel că Domeniul Public a început asfaltarea lor. De la Clubul Copiilor și până la piață se asfaltează o alee care va deservi atât traficul pietonal, cât și cel al autovehiculelor care vor intra în parc pentru aprovizionarea agenților economici care vor veni cu terase și tarabe.

Înainte de toate s-a bătut în cuie programul artistic al Zilelor Municipiului Câmpia Turzii și ale Metalurgistului. S-au făcut eforturi mari pentru ca spectacolele să fie de o înaltă ținută, astfel că au fost invitați la Câmpia Turzii artiști de renume pe plan național. Văru Săndel, Andreea Bălan, Trupa Sistem, 3 Sud Est, Aurel Tămaș, fetele de la Amadeus, Delia, Daniela Gyorfi, Cornelia și Lupu Rednic, sau Voltaj au acceptat invitația și promit concerte de zile mari.

Pe lângă aceste spectacole vor fi organizate mai multe competiții sportive și vor urca pe scenă cunoscuții soliști locali sau ansambluri folclorice. Fiecare seară se va încheia cu spectaculoase focuri de artificii, încă un motiv pentru care ediția a 11-a a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii și ale Metalurgistului nu trebuie ratată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: