m install
petlinii
nello construct

6 ani de la Colectiv. Clujenii continuă să aducă un omagiu victimelor în fiecare an!

zamblau eugen
floris

Timp de 6 ani, clujenii se adună la Monumentul Memorandiștilor de pe Bulevardul Eroilor, în memoria celor ce au murit în incendiul de la clubul Colectiv.

Așadar, comunitatea Umbrela Anticorupție Cluj a organizat evenimentul „Cluj: Nu suntem numere! #Colectiv-6 ani Nu uitam!”. În urma evenimentului creat pe Facebook, oamenii s-au strâns sâmbătă pe Bulevardul Eroilor,  unde au amplasat fotografii cu fiecare dintre tinerii care au murit în urma Colectiv.

Organizatorii evenimentului

„Au trecut 6 ani de la incendiul din clubul Colectiv.
Pe 30 octombrie 2015 pierdeam copii și părinți, frați și surori, prieteni și iubiți, ne indignam de arbitrariul pierderii lor și ne revoltam împotriva responsabililor fără responsabilitate.

Constant, de 6 ani aceiași oameni ne repetă că «avem de toate» în timp ce, la fel de fără apărare ca atunci, uitați așezați pe paleți și abia acoperiți cu cearșafuri albe, suntem prinși în deriva unui sistem de sănătate fără griji și fără vinovați și a unei justiții a amânării și omisiunilor.

Și anul acesta, ca în fiecare din ultimii 6, ieșim în stradă să cerem dreptate pentru #colectiv și pentru #noi. Respectând toate măsurile de siguranță impuse de perioada prin care trecem, pe 30 octombrie 2021, de la ora 18:00!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: