500 de saci plini cu deșeuri adunați de pe malurile Arieșului. Cum putem arunca atâta mizerie?

nello construct

Vineri la Turda a avut loc una din cele mai ample campanii de ecologizare a malurilor râului Arieș, de când au fost inițiate astfel de acțiuni.

Practic activitatea s-a înscris în Ziua Națională de Curățenie și a reunit reprezentanți de la mai multe instituții, plus elevi de la trei licee din localitate – Colegiul Tehnic Turda, CNMV Turda și Școala Profesională Poiana.

În urma campaniei s-au strâns aproximativ 500 de saci plini cu deșeuri menajere de pe malul Arieșului. Ceea ce este „uimitor” e faptul că nu durează prea multe zile și gunoaiele sunt la loc, cu toate că astfel de acțiuni se realizează periodic în zona amintită.

„Ziua Națională de Curățenie – a fost un succes la Turda! Cu ajutorul a peste 250 de voluntari, am colectat circa 500 de saci plini cu deșeuri de pe malurile Arieșului. Mulțumim colaboratorilor noștri dedicați: Domeniul Public Turda, Compania de Apă Arieș, Apele Române, Supercom, STADA, SVSU, Salina, ADI Cluj, DanDanTur și bineînțeles, elevilor și profesorilor din școlile turdene. Acțiuni ca aceasta ne reamintesc că împreună putem face mediul nostru mai curat și mai frumos” transmit organizatorii activității.

Partea bună e că la astfel de acțiuni participă tot mai mulți tineri, care conștientizează importanța unui mediu curat. Partea proastă e că indiferent de eforturile pe care le fac voluntarii pentru salubrizarea zonei, deșeurile reapar de fiecare dată la intervale scurte de timp.

Amenzi au fost prea puține sau nesemnificative, comparativ cu amploarea fenomenului.

Citește și:

Câteva sute de persoane au salubrizat malurile râului Arieș. Cea mai mare campanie de ecologizare de până acum! (FOTO/VIDEO)

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: