5.000 de locuri la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2024

nello construct

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, cel mai important eveniment de alergare din Transilvania, a dat STARTUL înscrierilor pentru ediția de anul viitor, care va avea loc pe 14 aprilie 2024 în orașul de pe Someș.

Organizatorii anunță că au fost alocate 5.000 de locuri pentru ediția a 13-a a deja consacratei competiții. Înscrierile se fac doar online, pe https://maraton-cluj.ro/inscriere/, până pe 16 martie 2024.

”În 2024, vom avea o nouă ediție de primăvară la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, după cea din acest an. Numărul de participanți a crescut de la an la an, după pandemie, așa că anul viitor am alocat 5.000 de locuri în total la toate cele șapte curse, cu 1.000 mai multe decât în 2023”, spune Horațiu Morar, președintele Runners Club, organizatorul evenimentului.

PREMIERĂ: cursă dedicată persoanelor cu dizabilități. Înscrieri GRATUITE

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2024 va avea șapte probe: maraton, semimaraton, ștafetă 4x10km, cross 10km, cross 4km, family race și scaune rulante 10km.

Astfel, pentru prima dată, evenimentul include o cursă dedicată persoanelor cu dizabilități locomotorii  care se va desfășura pe distanța de 10 km. Participarea la această cursă este gratuită, dar este obligatorie înscrierea pe site-ul evenimentului. 

”De-a lungul anilor, am avut la start foarte multe persoane cu dizabilități care au concurat în probele de anduranță. Pentru egalitate de șanse, am decis ca, la cea de-a 13-a ediție a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, să programăm o cursă dedicată persoanelor aflate în scaun rulant. Cei mai mulți participanți au luat startul în proba de 10 km, așa că aceasta este distanța pe care o propunem pentru anul viitor.”, adaugă Horațiu Morar. 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: