36 de persoane legitimate la Câmpia Turzii în cadrul unei razii!

foto_102017_politia-rutiera-control

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii şi ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acționat în zona târgului obor și a piețelor agroalimentare, având ca scop prevenirea si combaterea faptelor antisociale, creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, depistarea infractorilor voiajori, a persoanelor urmărite la nivel național și international.

 

De asemenea, polițiștii au acționat pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos și a activităților ilicite privind comercializarea produselor din tutun.

Polițiștii rutieri au fost prezenți pe principalele artere de circulație pentru prevenirea accidentelor, depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 36 de persoane și au fost verificate 38 de autovehicule. De asemenea, 4 societăți comerciale au fost controlate de către polițiști.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei, fiind constatate abateri la regimul rutier, al ordinii și liniștii publice, precum și la regimul silvic.

Polițiștii vor continua acțiunile.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top