marian morar
m install
nello construct

300 de locuri la Școala de Poliție de la Cluj!

zamblau eugen

S-a afișat calendarul de admitere la Școala de Poliție Cluj, unde sunt 300 de locuri disponibile. Cei interesați își pot depune cererile în intervalul 18 octombrie – 5 noiembrie, la Inspectoratele de Poliție din județele unde își au domiciliul.

”La Cluj există 300 de locuri. Cele mai corecte, promte si oportune informatii le obtineti urmărind doar institutiile de specialitate. Mult succes celor mai bine pregătiți”, a scris pe o rețea de socializare comisar șef de poliție Adrian Marian, comandantul Școlii de Poliție din Cluj Napoca.

”În perioana 7 – 13 decembrie 2023 vor avea loc probele de evaluare fizică, unde candidații respinși sunt eliminați din concurs.
Examenul scris a fost programat pentru data de 16 decembrie 2023. După această etapă, urmează un alt examen, cel medical, care se va derula în perioada 20 decembrie – 25 ianuarie 2024.

Rezultatele finale vor fi afișate pe data de 2 februarie 2024.”, precizează foaiatransilvana.ro.

Dacă în urmă cu câțiva ani, concurența pentru aceste posturi de viitori polițiști era foarte mare, anul trecut au fost doar 1.5 candidați pe un loc de admitere, iar în acest an sindicatul polițiștilor atrage atenția că este posibil să nu se ocupe locurile disponibile, în condițiile în care a eșuat și campania de încadrare directă din sursă externă, nefiind ocupate toate locurile disponibile.

Sindicatul polițiștilor spune că s-a ajuns la această situație din cauza salariilor prea mici, a diverselor sacrificii pe care trebuie să le facă cei care îmbrățișează această profesie, dar și lipsa de predictibilitate în privința salarizării, a carierei și a pensionării.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2