m install
nello construct

250.000 lei costă Centrul Judeţean pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă

floris

Luni a fost semnat acordul de cooperare între ISU Cluj şi Consiliul Judeţean privind înfiinţarea Centrului Judeţean pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă. Documentul prevede realizarea, în maximum 3 ani a obiectivului.

 

Proiectul presupune edificarea Centrului Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiilor şi a unui Dispecerat Integrat, ambele unităţi urmând să-şi desfăşoare activitatea în actualul sediu al ISU Cluj de pe B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 69-71, Cluj-Napoca.

Proiectul propune implementarea unui sistem pro-activ care vizează atât gestionarea apelurilor de urgenţă cât şi monitorizarea în scopul detecţiei timpurii şi a prevenirii situaţiilor de urgenţă sau a disfuncţionalităţilor din comunitate care pot constitui ameninţări la adresa siguranţei cetăţenilor, a mediului de afaceri sau a mediului înconjurător.

Marele avantaj al noului centru va fi acela că apelurile de urgenţă vor putea fi preluate dintr-un singur loc, astfel încât toate instituţiile responsabile – Poliţia, Serviciul de Ambulanţă, Jandarmeria sau Pompierii, vor putea să acţioneze concertat, fapt care va scurta considerabil timpul de reacţie la alertă, autorităţile ajungând astfel mult mai repede la intervenţii. Pentru acest obiectiv, consiliul judeţean a alocat 250.000 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: