m install
nello construct

153 de tone de alimente donate de clienții LIDL, inclusiv de către turdeni

floris

Lidl Romania a obținut rezultate record în cadrul colectei de alimente organizată în luna decembrie, în parteneriat cu Rețeaua Națională a Băncilor pentru Alimente.

Cu ajutorul clienților Lidl Romania au fost strânse 153,8 tone de alimente, ce reprezintă mai mult de o treime din totalul cantității colectate de la prima ediție a colectei alimentare și până în prezent.

Inclusiv turdenii s-au solidarizat cu acest proiect!

Turdenii au donat sute de produse în containerele special amplasate la ieșirea din magazin. S-a mers pe ideea de produse alimentare neperisabile, cu termen de valabilitate cât mai lung.

S-au donat conserve, produse de bază gen ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase etc.

Prin organizarea acestor inițiative, Lidl își propune să îi implice și pe clienții săi în acțiuni de sprijinire a comunităților defavorizate. Astfel, de la prima ediție a colectei alimentare, din anul 2019 și până în prezent, clienții Lidl au donat peste 342 de tone de alimente. Toate acestea se alătură demersurilor Lidl de a veni în sprijinul persoanelor în dificultate: Lidl România este partener fondator al Băncilor pentru Alimente, și, de la inaugurare din 2016 și până în prezent, retailerul s-a implicat activ în lupta contra risipei alimentare, donând peste 2.000 de tone de produse alimentare și non-alimentare și spijinind financiar activatea Băncilor cu peste 9.000.000.000 lei.

Și la această ediție a campaniei de colectare au participat toate cele 9 Bănci Regionale pentru Alimente ale rețelei, din București, Cluj, Roman, Brașov, Oradea, Timișoara, Constanța, Craiova și Galați.

Colectele de alimente organizate în magazinele Lidl nu sunt singurele acțiuni prin care retailerul își propune să susțină misiunea Băncii pentru Alimente. În calitate de partener fondator, retailer-ul și-a asumat să susțină financiar costurile pentru începerea activității în fiecare Bancă Regională înființată și o parte din costurile de funcționare, dar și să contribuie la dezvoltarea infrastructurii pentru o asemenea rețea.

Încă de la deschiderea primei Bănci, Lidl România a investit peste 9.000.000 lei în dezvoltarea rețelei de Bănci pentru Alimente din România și a donat către aceasta peste 2.000 de tone de produse alimentare și non-alimentare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: