nello construct

150 de saci cu deșeuri, adunați în 6 ore din Cheile Turzii!

cheileturzii gunoaie

Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj – Biroul Arii Protejate, împreună cu Tiroliana Cheile Turzii, au organizat, sâmbătă, 6 aprilie 2019, în Rezervația Naturală Cheile Turzii, o amplă acțiune de ecologizare și igienizare a traseului deschis turiștilor, anunță Ziua de Cluj.

Astfel, peste 120 de voluntari au reușit să adune în intervalul orar 10.00 – 16.00 nu mai puțin de 150 de saci cu deșeuri, majoritatea aduse de viiturile pârâului Hășdate, dar și lăsate de turiștii vizitatori atât în zona de campare cât și pe traseul de vizitare, mai precizează sursa citată.

Tot în acest context, Serviciul Județean Salvamont a reușit să remonteze barajul provizoriu împotriva deșeurilor plutitoare, instalația fiind ruptă de viitura din această primăvară. Barajul provizoriu reprezintă o încercare practică de a împiedica deșeurile care plutesc pe luciul apei (peturi, pungi de plastic, etc.) să mai intre în rezervație, încercare ce s-a dovedit până acum extrem de eficace.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: