1.000.000 de lei pentru FC Arieşul, în 2011, de la bugetul local

nello construct

Contractul de asociere pentru derularea activităţii AS FC Arieşul Turda în anul 2011 a fost aprobat azi, la iniţiativa consilierului PDL Alexandru Faur. Singurul consilier care s-a opus noului contract de asociere a fost PRM-istul Doru Anca.

 

În baza noului contract de asociere, echipa de fotbal FC Arieşul Turda va primi 1.000.000 de lei în anul 2011, de la bugetul local, în tranşe lunare egale.

 

Conform contractului de asociere, cheltuielile ce se pot finanţa din aceşti bani sunt: cheltuieli cu masa jucătorilor, cheltuieli cu cantonamente, cheltuieli de personal (salarii, indemnizaţii, contracte civile, indemnizaţii de transfer, prime de instalare, contracte de joc, prime de joc, impozitele aferente), cheltuieli privind asistenţa medicală a jucătorilor, cheltuieli de transport şi deplasări, cheltuieli privind echipamentul sportiv, cheltuieli cu taxele de înscriere, cu prestaţiile privind paza şi ordinea la competiţii, precum şi alte cheltuieli.

 

Consilierul PDL Alexandru Faur a declarat după şedinţă că ar fi sperat la o sumă mai mare pentru echipa de fotbal, însă nu există bani la bugetul local în acest sens. „Oricum, e bine. În toamnă, s-au dat circa 600 de milioane de lei vechi lunar, după ce în vară a venit decizia Guvernului de a se reduce cheltuielile cu 25%, la toate capitolele. Acum, e o creştere, că se vor da peste 800 de milioane de lei vechi, lunar”, a spus Alexandru Faur.

 

În aceeaşi şedinţă, consilierii turdeni au aprobat alocarea sumei de 650.000 de lei pentru activitatea pe primele 6 luni din 2011 a echipei de handbal Potaissa Turda, ceea ce înseamnăcă handbaliştii vor avea lunar peste 1 miliard de lei vechi, adică mai mult decât clubul de fotbal.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: