1.000 de agenţi de pază vor fi implicaţi în procesul de votare

nello construct

Poliţia, Jandarmii, Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dar şi alte instituţii vor asigura buna desfăşurare a procesului de votare. Astfel, la nivel de judeţ Cluj vor fi aproximativ 1.000 de persoane care vor fi prezente în secţiile de votare. Planul de pază al acestora a fost definitivat.

La acest proces participă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţia de Frontieră, Poliţiile Comunitare din municipiile Cluj-Napoca, Dej şi Turda, şcola de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan, Serviciile paşapoarte, premise şi înmatriculări, Poliţia Transporturi Feroviare şi Direcţia judeţeană de evidenţă a persoanelor Cluj.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: