m install
petlinii
nello construct

Specialităţile Spartan pot fi savurate în VIVO! Cluj-Napoca

zamblau eugen
floris

Începând de astăzi, 7 noiembrie, clienţii VIVO! Cluj Napoca se vor putea bucura de specialităţile inspirate din bucătăria grecească – lanţul de restaurante Spartan inaugurează o nouă locaţie în zona de food court a centrului comercial. Toţi clienţii care încearcă una dintre specialitățile casei în perioada 7-19 noiembrie şi păstrează bonul fiscal pot câștiga prin tragere la sorţi noul iPhone8.

Restaurantul Spartan este locul ideal pentru toţi cei care sunt în căutare de ceva nou dar şi pentru cei ce doresc o notă culinară tradiţională. Specialităţile restaurantului cu servire rapidă, inspirate din bucătăria grecească, sunt preparate după un mod propriu, cu o gamă largă de ingrediente, ce duc la o combinaţie unică de gusturi legendare. Elementele cheie ale specialităţilor Spartan sunt carnea frăgezită în iaurt, înainte de a fi lăsată la baiţ, lipia-pită, turtapită şi cele 5 sosuri celebre, create pentru a satisface gusturile tuturor clienţilor.

Mai mult, pentru cei ce sunt la dietă, meniul Spartan include şi salata fresh, cu un conţinut scăzut de calorii, ce poate fi combinată cu sosul „multitudine de legume”, preparat din ingrediente naturale şi ce are 0% grăsimi. Inaugurarea noului restaurant le aduce clienţilor centrului comercial şi un super concurs. În perioada 7-19 noiembrie, toţi cei care încearcă una dintre specialitățile casei, păstrează bonul fiscal pot câștiga prin tragere la sorţi noul iPhone8. Extragerea va avea loc în data de 19 noiembrie, iar câştigătorul va fi afişat pe pagina de facebook Spartan România.

Restaurantul ce va fi deschis începând de astăzi, este situat în zona food court, lângă KFC.

Mai multe detalii se găsesc pe www.vivo-cluj.com.  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: