marian morar
m install
nello construct

TurdaTuristica.ro: Cine suntem?

zamblau eugen
floris

Site-ul TurdaTuristica.ro are opt secțiuni: Home, De văzut, De făcut, Mâncare, Cazare, Excursii/Circuite, Recomandări, Evenimente, link-uri utile și fotografii care înlocuiesc toate cuvintele. Rubricile site-ului cuprind informații turistice, pentru a veni în sprijinul celor care vor să viziteze Turda și și zonele minunate care o înconjoară.

IDEEAPR s-a născut cu ideea  de promovare a valorilor și resurselor locale (minunile naturii din județul Cluj și nu numai, dar și pentru a face cunoscute serviciile din zonă și oamenii care au pus bazele unor afaceri care cresc valoarea Turzii și ale localităților din zonă, ca localități turistice, atractive pentru turiști).

Suntem deschiși ideilor creative și proiectelor care să aducă un plus valoare orașului nostru. Totodată încurajăm turismul și promovăm frumusețile Turzii și ale naturii cu care suntem binecuvântați. Ne place ineditul și cochetăm cu inovația. Iubim oamenii și ne dedicăm lor. De aceea, site-ul www.turdaturistica.ro și-a propus să ghideze turiștii spre locuri superbe, atât celor care ne vizitează, cât și localnicilor, ce este frumos de văzut, ce este interesant de făcut și unde este indicat să poposească… la restaurantele noastre cu bucate tradiționale, la hotelurile și pensiunile locale cu servicii de înaltă clasă.

Turda are oameni frumoși și ospitalieri și locuri care îți vor rămâne la suflet! Noi doar vă oferim toate informațiile necesare despre orașul nostru, cu gândul să vă îndreptați pașii și roțile mașinii spre noi.

Site-ul Turdaturistica.ro este un concept completat de pliantul TURDA TIMPULUI LIBER! Ambele vă dau informații despre orașul nostru și obiectivele de vizitat.
Mulțumim partenerilor care ne-au fost alături în parcursul nostru și fără de care, acest proiect nici nu s-ar fi născut măcar. Ar fi rămas la stadiul de IDEE – IDEEAPR!

Fiți curioși și vizitați site-ul www.turdaturistica. Restul…SUNT VORBE!

TurdaTuristică.ro – NOI ÎȚI SPUNEM DIRECȚIA!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: