m install
petlinii
nello construct

URSUS UNTOLD, prima bere special creată pentru un festival de muzică

floris

URSUS lansează prima bere special creată pentru un festival de muzică din România, inspirată de trăirile și atmosfera unică a festivalului. Partener principal încă de la prima ediție, URSUS continuă și anul acesta colaborarea cu UNTOLD, cel mai bun festival de muzică din Europa, printr-o serie de noi experiențe și momente cool.  URSUS UNTOLD este o bere în ediție limitată cu un gust special produsă după o rețetă dezvoltată pentru festival.

“Să fii parte dintr-un fenomen muzical atât de mare este o senzație intensă atât pentru public cât și pentru cei care lucrează în spatele scenei. Ne bucurăm să fim parte din această poveste de succes care a impus un standard foarte înalt prin recordurile de participare și calitate pe care le-a înregistrat chiar de la prima ediție. Ediția limitată URSUS UNTOLD duce implicarea noastră la un nou nivel prin care am integrat și mai profund brandul URSUS în spiritul UNTOLD. Sperăm că vom transmite senzațiile unice ale festivalului tuturor consumatorilor, atât celor care merg la UNTOLD, cât și celor care se vor bucura de gustul său special în afara festivalului”, declară Mihaela Băbeanu, Senior Brand Manager, Ursus Breweries.

„Ne-am dorit să organizăm lansarea ediției limitate URSUS UNTOLD la Cluj-Napoca pentru a onora orașul în care a fost fondat regele berii în România și în care s-a născut UNTOLD. URSUS a fost parte din povestea UNTOLD încă de la început. Suntem mândri că susținem și în acest an UNTOLD Festival și că astfel contribuim din nou la dezvoltarea comunității locale. Ne bucură colaborarea bună pe care o avem cu echipa de organizare a festivalului și suntem convinși că UNTOLD va aduce cu sine o energie aparte și beneficii durabile pentru Cluj-Napoca”, spune Oana Mateescu, Senior External Relations Manager, Ursus Breweries.

Asocierea dintre URSUS și UNTOLD a contribuit la ambiția organizatorilor de a-l transfoma în cel mai important festival de muzică din Europa, iar regele berii în România rămâne un partener de încredere și de distracție pentru comunitatea locală și publicul festivalului.

“Ne bucurăm că am reușit să facem din UNTOLD o reușită internațională, încă din primul an. Suntem onorați de răspunsul entuziast al participanților și de susținerea pe care am avut-o din partea colaboratorilor. Prin tot ceea ce înseamnă UNTOLD, ne-am propus să fim inovatori, să facem lucruri în premieră și să transformăm experiența UNTOLD într-o experiență unică.

URSUS a fost unul din partenerii noștri principali încă de la prima ediție și ne bucurăm împreună de succesul festivalului. Suntem încântați să îi avem alături din nou și credem că berea oficială a festivalului va fi foarte bine primită de public”, declară Bogdan Buta, General Manager UNTOLD.

Ediția limitată URSUS UNTOLD este disponibilă pe timpul verii, în perioada iunie – august și este ambalată în trei variante de doze cu elemente stilistice reprezentative pentru universul muzicii UNTOLD. URSUS UNTOLD este o bere blondă cu un gust special și extrem de interesant datorită soiurilor speciale de hamei folosite. Cu un gust mai lejer, berea este răcoritoare și ușor de băut, ceea ce o transformă în băutura perfectă pentru a întreține entuziasmul unui festival de muzică și a răcori atmosfera ori de câte ori este nevoie. URSUS UNTOLD este distribuită la nivel național în rețelele de comerț modern și tradițional.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft și St Stefanus. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaționale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, dar și o gamă excepţională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) și Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro.

Despre Untold Festival

Prima ediție UNTOLD a atras în Cluj-Napoca peste 240.000 de oameni prezenți la cele 4 zile de festival. Cei peste 150 de artiști au contribuit la crearea celui mai consistent line-up regăsit la un festival din România. Ultimele două seri ale festivalului au înregistrat vârfuri de audiență record pe URSUS UNTOLD Arena cu prestațiile headlinerilor Armin van Buuren și David Guetta. UNTOLD a primit în 2015 premiul “Best Major European Festival” încă de la prima ediție.

În acest an, UNTOLD se desfășoară în perioada 4-7 august și are pe aceeași scenă TOP 5 DJ ai lumii, Armin van Buuren, Tiesto, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike și Hardwell, plus alți 150 de artiști internaționali.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: