m install
petlinii
nello construct

O nouă acțiune de ecologizare pe malul Arieșului, din partea voluntarilor turdeni

floris

Primăria Turda anunță o nouă acțiune de ecologizare pe malul Arieșului, pentru colectarea deșeurilor aruncate de persoane cercate cu bunul simț.

”Joi, 21 Martie 2024, începând cu ora 9:00, vom desfășura o acțiune de colectare a deșeurilor de pe malul Arieșului. Alături de Compania de Apă Arieș, Administrația Bazinală de Apă Mureș, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, SC Supercom SA, Domeniul Public și elevii Colegiului Tehnic Turda depunem toate eforturile pentru a ecologiza zona.

Punctul de întâlnire pentru voluntari este Malul Arieșului – zona pod acces Cartier Hărcana (Aleea Pietroasa), așadar cei care doresc să se alăture cauzei noastre sunt bineveniți.

Operatorul de salubritate SUPERCOM SA va asigura tuturor voluntarilor saci menajeri și mănuși de protecție, iar toți sacii colectați vor fi ridicați de către echipele lor.

Ne dorim ca prin aceste campanii să contribuim cu toții păstrarea unui mediu mai curat și să conștientizăm importanța depozitării deșeurilor în locurile special amenajate.

Împreună, putem face o schimbare pozitivă pentru frumusețea și sănătatea orașul nostru.”, a transmis Primăria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: