marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: Victorie categorica pentru CSM Campia Turzii, in partida cu Armenopolis Gherla! (GALERIE FOTO)

zamblau eugen

Meci cu multe goluri sambata la Campia Turzii, acolo unde gazdele, CSM Campia Turzii, au castigat meciul din etapa a 24-a, cu Armenopolis Gherla la un scor categoric: 6-2 (2-1).

 

Inaintea startului acestei partide, putinii spectatori prezenti la meci au crezut ca echipa gazda va invinge usor, prin prisma faptului ca echipa gherleana s-a prezentat la aceasta partida cu o echipa de juniori, care a fost formata din doar 11 jucatori si o singura rezerva.

Fotbalistii CSM-ului au inceput hotarati partida, iar in minutul 13 au deschis scorul, dupa ce mijlocasul Duma a avut o incursiune pe partea dreapta, de unde a centrat in mijlocul careului mare, iar atacantul Moldovan.S s-a inaltat si a inscris cu capul.

Contrar cursului jocului, oaspetii reusesc sa egaleze in minutul 20, dupa ce Precup profita de o greseala in centrul apararii echipei gazde, il vede pe portarul Ionele iesit din poarta si de la circa 20 de metri il lobeaza pe acesta, iar mingea se duce in poarta goala.

Suparati de golul primit, cei de la CSM se napustesc spre poarta celor de la Armenopolis si la doar doua minute dupa ce au fost egalati, reusesc sa se desprinda din nou pe tabela, de data aceasta marcator fiind Danut Stefan, care inscrie din careul mic, cu un sut la coltul lung.

Cu doar cinci minute inainte de pauza, in minutul 40, oaspetii sunt din nou aproape sa egaleze, dupa ce un fundas al celor de la CSM face un fault inutil in suprafata de pedeapsa, iar arbitrul indica punctul cu var. Mingea este asezata pe punctul de la 11 metri de catre Muresan.M, care executa lovitura, dar portarul Ionele se intinde bine dupa minge si o respinge in lateral, iar scorul la pauza arata 2-1 in favoarea gazdelor.

In partea secunda, partida s-a desfasurat in aceeasi nota de dominare a CSM-ului, dar oaspetii resping cu brio orice atac al acestora. Vine totusi minutul 58, cand Moldovan.S insista la un balon in careul mare gherlean, portarul iese in intampinare, dar il faulteaza pe atacantul din Campia Turzii, iar centralul intalnirii indica din nou hotarat punctul de la 11 metri.

Imediat, capitanul oaspetilor, Bocos, incepe si se cearta cu arbitrul partidei, reprosandu-i usurinta cu care a acordat aceasta lovitura de pedeapsa, iar in cele din urma il injura pe central, care ii arata cartonasul rosu si il elimina de pe teren.

Ce este nostim la aceasta eliminare este faptul ca acelasi jucator eliminat a venit la pauza la banca de rezerva a gazdelor si le-a spus jucatorilor de la CSM ca sa nu mai vocifereze la deciziile centralului, iar in cele din urma tot el a fost jucatorul eliminat pentru vociferari si injurii.

Lovitura de pedeapsa este executata de Tescar, care inscrie si duce scorul de 3-1, iar lucrurile se aseaza pe un fagas normal.

Vine minutul 66 si Danut Stfean inscrie cel mai frumos gol al gazdelor, dupa ce trimite mingea cu capul din careul mare peste portarul celor de la Armenopolis si scorul devine 4-1. Dupa aceea intr-un interval de doar 9 minute, gazdele reusesc sa ridice scorul la 6-1, dupa golurile marcate de Moldovan.S, in minutul 71 si Chisu in minutul 75.

Partida se incheie cu un nou gol marcat de gherleni prin Muresan.M, in minutul 78, acesta reuseste un gol identic cu primul marcat de echipa lui, doar ca de la o distanta mult mai mica.

Astfel, echipa antrenata de Valentin Sandru si Dorin Rosu isi trece in cont inca o victorie si asteapta cu nerabdare etapa viitoare cand vor juca in „derby-ul” local cu „lidera” Sticla Ariesul Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2