marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: CSM Campia Turzii castiga ultima partida de verificare, inaintea inceperii returului din liga a patra judeteana!

zamblau eugen

Sambata dupa-amiaza, fotbalistii echipei de liga a patra CSM Campia Turzii, au disputat ultima partida de verificare inaintea debutului din returul campionatului Ligii a IV-a, acestia urmand a intalni in primul meci oficial din 2018, sambata 3 martie, incepand cu orele 11.00, formatia Universitatea Cluj-Napoca II, in deplasare.

 

Astfel, in meciul de sambata, disputat pe terenul de fotbal din cartierul Lut, cei de la CSM Campia Turzii au invins cu scorul de 3-0 (2-0) pe ocupanta locului 3, din Liga a V-a zona Campia Turzii, formatia Soimii Campia Turzii.

In meciul care s-a jucat pe un vant puternic si un frig patrunzator, echipa CSM-ului a jucat foarte bine si si-a dominat adversara pe tot parcursul partidei, marcatorii pentru CSM fiind juniorii Varga si Ghemes, in prima repriza, iar in partea secunda a inscris Moldovan Sebastian.

Cei de la CSM Campia Turzii au aliniat urmatoarea formatie: Ionele – Moisa, Camarasan, Sur, Moldovan.E, Tomuta, Campian, Nicola, Ghemes, Dan Stefan, Varga. In partea secunda au mai intrat: Moldovan.S, Cioarga, Curatu, Moldovan.M si Szasz.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2