Live Video
 

maxiprest mai2018

Handbal, Cupa Challenge: Potaissa Turda joacă cu norvegienii de la Bergen

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Potaissa Turda va întâlni echipa norvegiană Fyllingen Bergen, în sferturile Cupei Challenge, conform tragerii la sorți care a avut loc în urmă cu puține momente. Turdenii au ajuns în această fază a competiției după ce a eliminat KH Trepca (Kosovo) și HC Vise (Belgia).

 

Primul meci dintre cele două formații se va disputa la Turda, în 24/25 martie 2018, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, în Norvegia.

În cazul în care îi vor elimina pe norvegieni, turdenii ar urma să întâlnească echipa învingătoare din confruntarea Krasnodar (Rusia) - Vestmannaeyar (Islanda), primul meci urmând să se dispute în deplasare.

Bergen este al doilea oraș ca mărime din Norvegia, având o populație de circa 240.000 de locuitori. Echipa de handbal este pe locul 7 în acest moment, în campionatul Norvegiei. Norvegienii au câștigat toate partidele disputate până acum în actuala ediție a Cupei Challenge. Intrați în turul 3, ca și Potaissa Turda, norvegienii au eliminat HC Vogosca Poljine Pills (30-21, 35-33) și HC Eurofarm Rabotnik (36-28, 25-22), prima echipă fiind din Bosnia, iar cea de-a doua din Macedonia. Norvegienii au ajuns până în semifinalele Cupei Challenge, în ediția 2015/2016, când au fost eliminați de portughezii de la Benfica.

Foarte interesant este că norvegienii au acealeași culori ale clubului ca și turdenii, respectiv galben-albastru.

Potaissa Turda este finalista ultimei ediții a Cupei Challenge, iar pentru acest an oficialii clubului vorbesc despre ”depășirea performanței de anul trecut”.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...