Live Video
 

Handbal: Potaissa a câștigat partida amicală cu CSM Focșani

Potaissa Turda s-a impus în această seară, scor 31-28, în fața celor de la CSM Focșani, în cea de-a doua partidă a triunghiularului de la Odorhei.

 

Partida a început echilibrat, cele două echipe fiind la egalitate după primele 10 minute (4-4). Până la pauză, Potaissa s-a distanțat la două-trei goluri, însă la cabine s-a intrat cu diferență de un singur gol, 15-14.

În repriza a doua, Potaissa s-a distanțat și la trei goluri (21-18, min 37), însă focșănenii au reușit egalarea (21-21, min 41). Finalul partide a fost mai bun pentru formația turdeană, care s-a distanțat pe tabelă, finalul fiind unul destul de liniștit.

S-a terminat 31-28 și Potaissa așteaptă ultima partidă amicală din această iarnă, miercuri, pe teren propriu, contra celor de la CSM Oradea.

La fel ca și în meciul cu Odorhei, Horațiu Gal a folosit toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, încercând mai multe scheme de joc și dorind să găsească cea mai bună formulă pentru partidele oficiale.

CSM FOCȘANI – POTAISSA TURDA 28-31 (14-15)

Potaissa Turda: Irimuș, Varo – Stamate, Adomnicăi, Iancu, Zacaciurin, Thalmaier, Rotaru, Cîntec, Asoltanei, Arsenic, Lazăr, Ignat.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Luni, 26 februarie, ora 13.00:

Conferință de presă primarul Dorin Lojigan (Câmpia Turzii).

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...