Live Video
 

maxiprest mai2018

Handbal, Liga Națională: Turda s-a impus în derby-ul cu Timișoara (GALERIE FOTO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Potaissa Turda s-a impus în această seară, scor 27-24, în fața celor de la Poli Timișoara, într-o partidă care a contat pentru etapa a X-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

 

Timișorenii au început mai bine partida și au pus repede două goluri avans (2-4, min 11). Turda a revenit în joc și a reușit să egaleze la 7 (min 21). Ambii portari au avut intervenții foarte bune, cei doi reușind în multe rânduri să blocheze atacurile adversarilor. Până la pauză, Turda a trecut la conducere, reușind să intre în avantaj la cabine, scor 13-12.

Partea a doua a fost la fel de încinsă, Turda distanțându-se rapid la trei goluri (15-12), însă Timișoara a reușit să egaleze (15-15, min 35). Ambele echipe au ținut aproape, însă intervențiile reușite ale lui Varo au făcut ca Potaissa să se distanțeze, din nou, la trei goluri (23-20, min 55). În final, Turda a reușit să se impună, scor 27-24.

S-a terminat 27-24 și Potaissa urcă, până mâine, pe primul loc al clasamentului.

La finalul partidei, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Așa cu anticipam, nu a fost tocmai un meci, a fost o bătălie grea cu o echipă care, am văzut-o în acest campionat, crește de la an la an, iar în acest sezon a demonstrat că este foarte puternică. A fost cel mai greu meci de pe teren propriu, sau mai degrabă din tot sezonul. Cu toate că le-a lipsit Cristian Fenici, au reușit un joc de mare forță, , un joc de mare angajament. Atâta timp cât am reușit să îi batem, înseamnă că am avut ceva în plus, acest plus a fost unitatea de grup și publicul de la Turda.”

POTAISSA TURDA – POLITEHNICA TIMIȘOARA 27-24 (13-12)

Potaissa Turda: Cîntec (4 goluri), Iancu (4), Savic (4), Adomnicăi (3), Lazăr (3), Asoltanei (3), Arsenic (3), Ignat (2), Thalmaier (1).

Poli Timișoara: K.Milosevic (5 goluri), V.Milosevic (4), Marjanovic (4), Șania (3), Orbovic (3), Cîmpan (2), Hrimiuc (2), Lasica (1)


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...