Live Video
 

maxiprest mai2018

Fotbalistii de la CSM Campia Turzii tintesc victoria in meciul de acasa cu Vulturul Mintiu-Gherlii!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Stadionul "Mihai Adam" din Campia Turzii va fi sambata, 11 noiembrie, gazda meciului de fotbal dintre formatia locala CSM Campia Turzii si ACS Vulturul Mintiu-Gherlii, partida ce se joaca in cadrul etapei cu numarul 13, din Liga a 4-a a judetului Cluj.

 

In urma cu o etapa, formatia CSM-ului s-a impus cu scorul de 2-1, in deplasarea de la Gilau, iar formatia din Mintiul-Gherlii a pierdut pe teren propriu cu scorul de 0-2, in fata "liderului" seriei, Sticla Ariesul Turda.

Inaintea disputarii meciului dintre cele doua echipe, CSM se afla pe locul 8 cu 16 puncte, in timp ce echipa din Mintiu-Gherlii este pe pozitia a 11-a, cu 11 puncte, iar aceasta partida poate sa mareasca sau sa micsoreze diferenta de puncte dintre cele doua formatii, in functie de rezultatul final.

Antrenorul CSM-istilor, Valentin Sandru, spera ca la ora meciului sa aiba intreg lotul de jucatori la dispozitie si sa obtina cele trei puncte puse in joc, mai ales ca in ultimele doua etape ale turului vor avea doua partide dificile de jucat, una la Gherla cu Olimpia si cealalta cu Ariesul Mihai Viteazu, la Campia Turzii.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...