Live Video
 

Voleibalistii de la CSM Campia Turzii joaca in ultima etapa a turului in fata propriilor suporteri, cu CSU Brasov!

Formatia de volei masculin CSM Campia Turzii intalneste, sambata 11 noiembrie, incepand cu orele 13.00, in ultima etapa a turului Diviziei A2 (seria de vest), formatia CSU Brasov, partida dintre cele doua formatii urmand a se juca in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Campia Turzii.

 

Voleibalistii CSM-ului vin dupa una din cele mai categorice victorii, care a fost obtinuta in etapa trecuta, cu scorul de 3-0, la Zalau si isi doresc ca in ultima partida oficiala jucata pe teren propriu in acest an, sa obtina victoria, care le-ar asigura cel putin locul secund in clasamentul seriei la finalul turului.

La randul ei, echipa brasoveana vine la Campia Turzii dupa ce in runda trecuta a fost invinsa chiar la Brasov cu scorul de 0-3, de formatia din Dej si in acest moment ocupa ultima pozitie a clasamentului, cu patru infrangeri trecute in cont.

Pentru partida de sambata, antrenorul-jucator de la CSM, Dan Remes, se va baza pe urmatorul lot de jucatori: Ciupe George, Vanca Daniel, Cocis Ionut, Valean Bogdan, Predescu Radu, Campean Tudor, Lupou Marius, Kis Gabriel, Minzat Dan si Hasmasan Dorian.

Partida dintre cele doua echipe va fi condusa de o brigada de arbitrii din Blaj, formata din A1 Boariu Dan si A2 Sarlea Adrian, acestiia fiind ajutati de asistentii la linie Csobot Miklos-Erno si Calean Ilie (ambii Campia Turzii) si de scorerul Udrea Mihai (Campia Turzii).


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Luni, 26 februarie, ora 13.00:

Conferință de presă primarul Dorin Lojigan (Câmpia Turzii).

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...