Live Video
 

maxiprest mai2018

Voleibalistii de la CSM Campia Turzii joaca in ultima etapa a turului in fata propriilor suporteri, cu CSU Brasov!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Formatia de volei masculin CSM Campia Turzii intalneste, sambata 11 noiembrie, incepand cu orele 13.00, in ultima etapa a turului Diviziei A2 (seria de vest), formatia CSU Brasov, partida dintre cele doua formatii urmand a se juca in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Campia Turzii.

 

Voleibalistii CSM-ului vin dupa una din cele mai categorice victorii, care a fost obtinuta in etapa trecuta, cu scorul de 3-0, la Zalau si isi doresc ca in ultima partida oficiala jucata pe teren propriu in acest an, sa obtina victoria, care le-ar asigura cel putin locul secund in clasamentul seriei la finalul turului.

La randul ei, echipa brasoveana vine la Campia Turzii dupa ce in runda trecuta a fost invinsa chiar la Brasov cu scorul de 0-3, de formatia din Dej si in acest moment ocupa ultima pozitie a clasamentului, cu patru infrangeri trecute in cont.

Pentru partida de sambata, antrenorul-jucator de la CSM, Dan Remes, se va baza pe urmatorul lot de jucatori: Ciupe George, Vanca Daniel, Cocis Ionut, Valean Bogdan, Predescu Radu, Campean Tudor, Lupou Marius, Kis Gabriel, Minzat Dan si Hasmasan Dorian.

Partida dintre cele doua echipe va fi condusa de o brigada de arbitrii din Blaj, formata din A1 Boariu Dan si A2 Sarlea Adrian, acestiia fiind ajutati de asistentii la linie Csobot Miklos-Erno si Calean Ilie (ambii Campia Turzii) si de scorerul Udrea Mihai (Campia Turzii).


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...