Live Video
 

maxiprest mai2018

Handbal, Juniori: Victorii pe linie pentru juniorii Turzii

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Echipele de juniori ale clubului Potaissa Turda, au avut parte de un week-end perfect săptămâna trecută, reușind să câștige cele trei partide în care au fost implicați.

 

La nivelul juniorilor 1, Potaissa s-a impus pe terenul celor de la LPS Cluj Napoca, scor 56-30. Formația turdeană rămâne pe primul loc al clasamentului, cu maximum de puncte, după primele patru etape. În acest week-end (10-12 noiembrie) este programat primul turneu de sală, turneu care se desfășoară la Turda.

La nivelul juniorilor 2, Potaissa a câștigat pe terenul aceleiași formații, LPS Cluj Napoca, scor 30-38. Echipa turdeană se află pe locul al doilea al clasamentului, la egalitate de puncte cu liderul, Academia Minaur Baia Mare. În perioada 17-19 noiembrie, va avea loc primul turneu de sală.

Juniorii 3 au evolua pe teren propriu, contra celor de la Academia Cluj Napoca, scor 38-24. Echipa turdeană ocupă locul al treilea al clasamentului, cu 7 puncte, la două puncte în spatele celor de la Academia Minaur Baia Mare, echipă care se află pe primul loc. Etapa viitoare, Potaissa Turda va evolua pe terenul celor de la LPS Satu Mare, sâmbătă, începând cu ora 13:30.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...