m install
petlinii
nello construct

Volei, Divizia A2 (seria de vest): Dupa victoria de la Zalau, voleibalistii de la CSM Campia Turzii au urcat pe locul secund al clasamentului!

floris

Echipa de volei masculin CSM Campia Turzii a urcat pe locul secund in seria de vest al Diviziei A2, dupa victoria categorica obtinuta astazi in deplasare la Zalau, in fata echipei locale ACS Volei Club, cu scorul de 3-0 (25-18; 25-21; 25-23).

 

Chiar daca inaintea partidei, voleibalistii de la CSM se asteptau ca meciul sa fie unul foarte greu, astazi lucrurile nu au stat chiar asa, ei impunandu-se la toate capitolele in fata celor din Zalau.

Chiar daca scorul pe seturi a fost mai strans, in teren diferenta a fost mult mai mare, in mare majoritatea timpului echipa CSM-ului a condus in fiecare din cele trei seturi la diferente de 4-5 puncte, numai ca pe final relaxarea din jocul echipei a facut ca gazdele sa se apropie pe tabela, dar insuficient ca sa puna probleme.

Antrenorul-jucator de la CSM, Dan Remes, a avut la dispozitie in aceasta partida urmatorul lot de jucatori: Ciupe George, Cocis Ionut (cpt), Valean Bogdan, Predescu Radu, Campean Tudor, Lupou Marius, Minzat Marius si Hasmasan Dorian (libero).

In ultima etapa a turului, cei de la CSM Campia Turzii vor juca sambata 11 noiembrie in fata propriilor suporteri cu „lanterna” seriei, CSU Brasov.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: