marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: Arieșul Turda s-a impus în restanța cu Armenopolis și rămâne lider solitar în clasament

zamblau eugen

Sticla Arieșul Turda s-a impus în această după-masă, scor 8-1, în fața celor de la Armenopolis Gherla, într-o partidă restantă din etapa a VIII-a.

 

După o primă jumătate de oră fără faze de poartă, prima ocazie a venit în minutul 36, când Rad a scăpat singur cu Lăkătuș, însă a tras slab, pe lângă poartă. După câteva zeci de secunde, David a scăpat singur cu Tala, l-a driblat pe acesta, însă Moldovan a reușit să respingă de pe linia porții. Golul a venit în minutul 37, când Soporan a marcat cu latul, după un corner. După alte trei minute, Silaghi a marcat pentru 2-0, după o pasă excelentă a lui Lăkătuș. Turdenii au rezolvat partida în minutul 42, când David a marcat după o greșeală în defensiva oaspeților.

Arieșul Turda a demonstrat că este principala favorită la promovare și în repriza a doua, Silaghi marcând pentru 4-0, după o super pasă a lui Savu. Silaghi a reușit „tripla” în minutul 62, după ce a scăpat singur cu Tala. În minutul 71, Bituleanu a marcat după un șut respins în față de Tala. 7-0 s-a făcut în minutul 84, în urma unui penalty transformat de Chișu. Același Chișu a înscris pentru 8-0, după o pasă a lui Tothăzan. Golul de onoare al oaspeților a fost marcat de Stan, dintr-o lovitură de la 11.

S-a terminat 8-1 și Arieșul Turda se distanțează la 3 puncte de Olimpia Gherla. Duminică, de la ora 14, Arieșul va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Vulturul Mintiu Gherlii, Partida va fi transmisă în direct pe TurdaNews.

La finalul partidei, antrenorul echipei turdene, Artur Podar, ne-a declarat: „Important e să ne facem noi jocul și să intrăm mai motivați pe teren. Până la urmă, totul depinde numai de noi. Pot interveni și alți factori, dar important e ca noi să fim concentrați pe jocul nostru.”

STICLA ARIEȘUL TURDA – ARMENOPOLIS GHERLA 8-1 (Soporan 37`, Silaghi 40`, 58`, 62`, David 42`, Bituleanu 71`, Chișu 84`p, 87` / Stan 89`p)

Sticla Arieșul Turda: Lăkătuș – Mercean, Soporan (Tothăzan 71`), Szakacs (Mărginean 41`), Marcu, Cocoară, Savu, Silaghi, Fl.Dan (Mărie 62`), David (Bituleanu 62`), G.Lăkătuș (Chișu 58`)

Armenopolis Gherla: Tala – Ursuț (Garda 46`), Precup, E.Roman, Rad, Maier (S.Roman 78`), Bocoș (Cadar 72), Tînc, Moldovan, Stan, Mureșan.

TurdaNews a transmis în direct partida disputată pe stadionul Municipal din Turda, transmisiunea având o audiență totală de 313 persoane și un număr maxim de 43 de spectatori simultan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2