Live Video
 

maxiprest mai2018

Fotbal, Liga 4: Etapa a X-a. Rezultate și clasament. Parcurs perfect pentru echipele de pe podium

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Week-end-ul trecut s-au desfășurat partidele etapei cu numărul 10, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

Etapa a debutat sâmbătă dimineața, când pe stadionul „Mihai Adam” din Câmpia Turzii, Arieșul a continuat șirul victoriilor la scor, impunându-se în fața celor de la CSM Câmpia Turzii, scor 8-1. De la aceeași oră, Sporting Apahida s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, în fața celor de la AS Viile Dejului.

De la ora 11:30, Someșul Gilău și Armenopolis Gherla au terminat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al gherlenilor, după plecarea de la echipă a mai multor jucători.

De la ora 13:00, în derby-ul „Unirilor”, Iclod s-a impus, scor 3-0, în fața celor de la Tritenii de Jos, gazdele urcând pe locul al patrulea al clasamentului. În ultima partidă a zilei, Olimpia Gherla a câștigat meciul cu Viitorul Feleacu, scor 4-1, gherlenii revenind pe primul loc al clasamentului, cu două puncte peste Arieșul, echipă care are un meci mai puțin disputat.

Duminică dimineața, de la ora 11:00, Arieșul Mihai Viteazu s-a impus în fața celor de la CFR Dej, elevii lui Lucian Roșu menținându-se pe locul cinci al clasamentului.

Partida Universitatea II Cluj Napoca – Viitorul Mihai Georgescu nu s-a mai disputat, oaspeții neprezentându-se la meci, astfel încât Universitatea va câștiga partida la „masa verde”.

În ultimul meci al etapei, CS Florești a câștigat în deplasarea de la Mintiu Gherlii, scor 4-1.

În etapa viitoare este programat derby-ul dintre CS Florești și Olimpia Gherla, în timp ce Arieșul Turda va evolua pe teren propriu, contra celor de la Someșul Gilău.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...