m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 4: Vineri începe ediția 2017-2018 a ligii a patra. Două echipe și-au anunțat intenția de a promova

zamblau eugen
floris

Vineri, la ora 17:00, se dă startul noului sezon al ligii a patra de fotbal, zona Cluj. O ediție care începe derby-ul, Universitatea II Cluj Napoca – Sticla Arieșul Turda.

 

Cu 16 echipe la start, liga a patra este la ediția cu cele mai multe formații din ultimii ani.

Două echipe și-au anunțat intenția de a promova la finalul sezonului, Sticla Arieșul Turda și CS Florești. Cele două echipe s-au întărit puternic în această vară și rezultatele din amicale au demonstrat acest lucru. Sticla Turda a reușit două victorii contra unor echipe din eșalonul superior (Sănătatea Cluj și Unirea Dej), singurele înfrângeri venind contra unor echipe care au ca obiectiv promovarea în liga a doua (Universitatea Cluj și Metalurgistul Cugir).

Între cele două echipe există deja o rivalitate mare, creată în special în ultima perioadă. În sezonul trecut, Turda a câștigat doar un punct cu Floreștiul (2-2 pe teren propriu), pierzând usturător în deplasare, scor 5-0.

Cele două echipe se vor întâlni în meci direct, în etapa a VII-a, care este programată în perioada (30 septembrie – 1 octombrie). Partida tur va avea loc pe terenul din comuna de lângă Cluj Napoca.

Principalul atu al turdenilor în acest sezon, pare a fi zona ofensivă, unde sunt câțiva jucători care au experiență la nivelul ligii a doua, sau chiar a primei ligi din România. Flaviu Chișu, Florin Dan, Ștefan Silaghi, Adrian David, Lucian Mărie, Alin Tot, Răzvan Moldovan, George Kiesz, Ghiță Lăkătuș sau Alin Tothăzan sunt oamenii pe care se bazează Artur Podar în compartimentul ofensiv. Nici în compartimentul defensiv Turda nu stă rău. O dată cu venirea lui Mărginean în zona mediană, antrenorul Turzii își permite folosirea lui Simi Cocoară ca fundaș central, alături de Victor Soporan. Robert Szakacz a fost mutat în partea dreapta a defensivei, iar Valentin Marcu în stânga. Posturile turdenilor sunt dublate, în zonă putând evolua și Sergiu Nicoară, Vasile Mercean sau Rareș Moldovan. Un rol important în echipa Turzii este ocupat de Alexandru Savu, care are rolul de coordonator la mijlocul terenului, cel care trebuie să conducă atacurile turdene.

O altă echipă puternică a ligii a patra este Olimpia Gherla, cea care a terminat pe locul al doilea sezonul trecut. Totuși, se pare că conducătorii echipei din Gherla nu au stabilit ca obiectiv promovarea. Echipa a doua a Universității Cluj este și ea printre cele mai puternice, însă fără întăriri de la prima echipă, e greu de crezut că „șepcile roșii” vor putea ține pasul cu Arieșul Turda sau cu CS Florești.

Mai sunt și alte echipe cu loturi puternice, care pot oricând încurca pe cele mai sus amintite: Armenopolis Gherla, AS Iclod, CSM Câmpia Turzii, Arieșul Mihai Viteazu, Someșul Gilău sau Unirea Tritenii de Jos.

Etapa 1:

25.08

17:00

Universitatea II Cluj Napoca – Sticla Arieșul Turda

26.08

11:00

Unirea Tritenii de Jos – AS Viitorul Feleacu

26.08

11:00

Sporting Apahida – Armenopolis Gherla

26.08

11:00

Unirea Iclod – CSM Câmpia Turzii

26.08

18:00

Olimpia Gherla – Vulturul Mintiu Gherlii

27.08

11:00

Arieșul Mihai Viteazu – Someșul Gilău

27.08

17:00

CFR Dej – AS Viile Dejului

27.08

18:00

Viitorul Mihai Georgescu – CS Florești

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: