Live Video
 

maxiprest mai2018

Echipa Modulo a câștigat competiția de minifotbal, organizată la ZMT 2017 (VIDEO/GALERIE FOTO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

În semifinalele competiției de minifotbal organizată cu ocazia Zilelor Municipiului Turda, care s-au disputat sâmbătă după-amiază, la baza Champions League din Parcul Central, au ajuns echipele Modulo, Patronii, Rewe și Pompierii.

 

În semifinale, Patronii a învins Pompierii cu 1-0, în timp ce Modulo a dispus de Rewe cu 6-2.

În finala mică, pentru locurile 3-4, s-au întâlnit echipele Rewe și Pompierii. La capătul unui joc în care Pompierii au condus ostilitățile, însă cei de la Rewe au revenit pe tabelă în câteva rânduri, în cele din urmă Pompierii s-au impus cu 7-5.

În finala mare, pentru locurile 1-2, Modulo au prins o zi de excepție și nu au avut nici o problemă, impunându-se cu un sec 5-0.

La festivitatea de premiere a participat și primarul Cristian Matei, care le-a oferit celor 3 echipe de pe podium cupa pentru învingători, echipament sportiv (tricouri) și mingi de fotbal. În scurta sa luare de cuvânt, edilul turdean a amintit faptul că în anul de mandat care a trecut a reușit două proiecte sportive importante.

Unul este cel legat de echipa de handbal Potaissa Turda, căreia i s-a diminuat susținerea de la bugetul local, în schimb s-au găsit sponsori dornici să vină să sprijine performanța sportivă, sezonul 2016/2017 fiind cel mai bun pentru Potaissa, cu medaliile de bronz obținute în Liga Națională și cu medaliile de argint obținute în Cupa Challenge.

Al doilea este legat de echipa de fotbal Sticla Arieșul Turda, un proiect în care s-au reunit 3 cluburi fotbalistice și care în prezent are 7 echipe de juniori în diverse competiții (după foarte mulți ani, este pentru prima dată când Turda are juniori republicani înscriși în campionatele naționale U19 și U17), iar echipa de seniori are ca obiectiv promovarea în Liga 3 de fotbal, după ce în sezonul recent încheiat a fost singura echipă din Liga 4 care a reușit să încheie la egalitate un meci cu puternica ”U” Cluj (2-2, la Turda).


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...