Live Video
 

maxiprest mai2018

Fotbal, Cupa României: Sticla Arieșul Turda s-a calificat fără emoții în turul al doilea (Foto)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Sticla Arieșul Turda s-a calificat în această seară în turul al doilea al Cupei României, faza județeană, după ce s-a impus în fața celor de la AMEFA Cluj Napoca, scor 9-0.

 

Partida a început perfect pentru formația turdeană care a deschis scorul încă din minutul 6, prin Florin Dan, care a reluat cu latul la colțul lung. Turdenii au mai ratat încă două ocazii în minutele 14 și 16, pentru ca Flaviu Chișu să marcheze, în minutul 20, pentru 2-0. În minutul 37, Sticla a majorat scorul la 3-0, după un gol marcat de același Chișu.

Imediat după pauză, Turda a mai marcat încă de două ori, în minutul 50 și 52, prin Tot și Florin Dan. Același Alin Tot a făcut 6-0, în minutul 72, iar după doar un minut Alin Tothăzan, a urcat scorul la 7-0. Chișu a făcut 8-0, iar în minutul 87, Savu a închis tabela.

S-a terminat 9-0, iar Sticla Turda s-a calificat în turul al doilea al Cupei României, unde va întâlni pe Viitorul Gârbău. Partida se va disputa pe stadionul „Municipal” din Turda, sâmbătă, de la ora 11.

La finalul partidei, antrenorul Turzii, Artur Podar, a declarat: „A fost un joc controlat de la început, până la urmă a fost un joc școală. Cel mai important e că adversarii nu și-au creat ocazii importante. Mai avem două săptămâni până la debutul campionatului și mai avem de pus la punct unele lucruri.”

Sticla Arieșul Turda – AMEFA Cluj Napoca 9-0 (Fl.Dan 6`, 52`, Chișu 20`, 37`, 76`, Tot 50`, 72`, Tothăzan 73`, Savu 87`)

Sticla Arieșul Turda: Ursu – Szakacs, Soporan, Cocoară, Marcu, Mărginean (Mercean 71`), Savu, Silaghi (Tot 46`), Fl.Dan (A.Tothăzan 69`), Chișu, G.Lăkătuș (Mâlnă 46`).

AMEFA Cluj Napoca: Șofron – Deac, Perelli, Trifan, Razman, Mocan, Someșan, Tat, Câmpan (Macri 46`), Metea, Bolda.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...