Live Video
 

maxiprest mai2018

Handbal, Trofeul Potaissa: Dinamo a câștigat turneul de la Turda

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Dinamo București a câștigat trofeul „Potaissa” după trei victorii din trei meciuri. Bucureștenii s-au impus la golaveraj, fiind la egalitate de puncte cu Dunărea Călărași.

 

În primul meci al zilei de astăzi, Dunărea Călărași s-a impus în fața celor de la Balmazujvaros, scor 31-21, după un meci controlat în totalitate de echipa lui Adrian Petrea.

În cel de-al doilea meci, Dinamo a câștigat partida cu Minaur Baia Mare, scor 35-28 (15-12 la pauză). Echipa lui Eliodor Voica a controlat întreg meciul, demonstrând că nu degeaba este campioana României în ultimii doi ani.

În ultimul meci al zilei, Potaissa Turda și OCI Lions au terminat la egalitate, scor 28-28, după ce la pauză turdenii aveau un avantaj de trei goluri, 13-10.

La finalul turneului, antrenorul echipei turdene, Horațiu Gal a declarat: „A fost un turneu puternic, am încercat să verificăm lotul pe care îl avem, jucătorii noi care au venit. Din păcate, se pare că am mai pierdut doi jucători și ne confruntăm cu aceleași probleme ca și anul trecut, accidentările. Sper ca până săptămâna viitoare, când mergem la Baia Mare să fim apți cu toții, exceptându-l pe Ionuț Rotaru care nu va putea reveni, și să încercăm să aducem trofeul la Turda, practic acolo se vor încheia meciurile de verificare și sper să le încheiem fără accidentați.”

Antrenorul olandezilor, Mark Schmetz, a fost extrem de mulțumit de partidele pe care le-a disputat echipa sa la Turda: „A fost un turneu foarte bun, mi-a plăcut mult aici. Totul e foarte bine organizat, am putut să ne antrenăm în sală înainte de meciuri, a fost un turneu perfect înainte sezonului. Am fost anul trecut aici, anul acesta încă o dată și vom mai reveni. Cred că este cel mai puternic turneu amical la care putem participa.”

Potaissa Turda va participa săptămâna viitoare la un turneu în Baia Mare, alături de CSU Suceava, Minaur Baia Mare și ZAB Zaporozhe. Prima etapă din noul sezon al Ligii Naționale este programată pentru primul week-end al lunii septembrie. Potaissa Turda va evolua pe teren propriu, contra celor de la Steaua București.

Cel mai bun jucător al turneului: Marius Mocanu (Dinamo București)

Cel mai bun portar al turneului: Ionuț Irimuș (Dinamo București)

Golgeterul turneului: Pierre Ragot (Minaur Baia Mare)

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Rezultate:

Vineri:

Dinamo București – OCI Lions 44-31 (21-17)

Potaissa Turda – Dunărea Călărași 27-32 (10-18)

Minaur Baia Mare – Balmazujvaros 24-23 (12-13)

Sâmbătă:

Dunărea Călărași – Minaur Baia Mare 32-31 (16-12)

Potaissa Turda – Dinamo București 30-32 (17-15)

OCI Lions – Balmazujvaros KK 21-23 (9-11)

Duminică:

Balmazujvaros KK – Dunărea Călărași 21-31 (11-15)

Dinamo București – Minaur Baia Mare 35-28 (15-12)

Potaissa Turda – OCI Lions 28-28 (15-12)


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...