marian morar
m install
nello construct

Handbal, Liga Națională: Potaissa Turda începe mâine pregătirile pentru noul sezon

zamblau eugen

După cel mai bun an din istorie, Potaissa începe mâine pregătirile pentru sezonul competițional 2017-2018. Lotul echipei turdene se va reuni la sala sporturilor „George Barițiu”, la ora 16:00.

 

Marele avantaj al echipei turdene pentru noul sezon este omogenitatea lotului, un singur jucător plecând de la echipă, Silvian Amihăesi la HC Vaslui. În rest, Potaissa a reușit să își păstreze jucătorii importanți, chiar dacă aceștia au avut și alte oferte din Liga Zimbrilor, și nu numai.

De la reunirea lotului de mâine vor lipsi Dragoș Fleșer și Teodor Pințoiu, cei doi fiind alături de lotul național de juniori, urmând să participe la Trofeul „Carpați”.

Potaissa Turda va participa și în acest an în cupele europene, urmând să evolueze în Cupa Challenge, competiție în care, în sezonul trecut, a jucat finala. Luna aceasta Turda își va afla adversara din turul al treilea, dubla manșă urmând să aibă loc în luna noiembrie.

Primele partide amicale din această vară vor avea loc în perioada 4-5 august, când Potaissa va evolua contra celor de la CSM Făgăraș. În perioada 10-12 august va avea loc un turneu internațional la Turda, unde pe lângă Potaissa vor mai participa Minaur Baia Mare, OCI Lions, Dinamo București, Dunărea Călărași și Balmazujvaros. Între 18 și 20 august, Potaissa va participa la un turneu în Baia Mare, alături de CSU Suceava, Minaur Baia Mare și o echipă din Ungaria.

De la ora 16 va fi organizată și o conferință de presă, unde va fi prezent și primarul Turzii, Cristian Matei. Conferința va fi transmisă Live Video pe TurdaNews.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2