m install
petlinii
nello construct

Se reia campionatul regional de minirugby Transilvania! Prima etapă, la Câmpia Turzii!

floris

Departamentul  Dezvoltare-Cercetare Transilvania Nord  are placerea de a  va invita la competitia de mini-rugby care se va desfasura in ziua de 02.04. 2017 in Complexul La Broscuta din Campia Turzii.

Este prima etapa din returul Campionatului Regional de mini rugby Transilvania si este dotata cu Trofeul “La Broscuta”. Se vor disputa meciuri oficiale la categoriile de varsta U10 si U12 precum si meciuri la categoria U8, competitia fiind organizata de catre CSM din localitate in parteneriat cu FRR.

“Dupa o iarna lunga se reia campionatul regional de minirugby Transilvania, echipele si-au facut “incalzirea” saptamanile trecute la competitiile dotate cu Trofeul Soimii sau Transilvania Nord, iar acum asteptam sa intre cu motoarele in plin.

Speram sa vedem si un plus calitativ in urmatoarele jocuri, cursurile organizate de catre FRR cu antrenorii din Transivania speram sa-si puna amprenta la toti participantii. Din partea mea si a FRR le uram un retur plin de reusite .”, a declarat Directorul Departamentului Dezvoltare-Cercetare Transilvania-Nord, Gheorghe Sabău.

COPII U10 (2007 – 2008)

ECHIPE PARTICIPANTE: WARRIORS TIMISOARA, ACS „FLORIN POPOVICI“ BAIA MARE, CSM CAMPIA TURZII, CSM SIBIU, CSS VIITORUL Cluj-Napoca, CS SOIMII CAMPIA TURZII, CS OLIMPIC VADU CRISULUI.

COPII U12

ECHIPE PARTICIPANTE: WARRIORS TIMISOARA, CSM CAMPIA TURZII, RC ARIESUL MIHAI VITEAZU, CSS SOIMII SIBIU.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: