m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 4: Deplasare dificilă pentru Sticla Turda la Gherla

floris

Sticla Arieșul Turda va întâlni mâine, de la ora 16, în deplasare, pe Armenopolis Gherla, într-o partidă care contează pentru etapa a XIX-a, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

Înaintea etapei, Sticla Arieșul Turda ocupă locul al treilea, în timp ce Armenopolis ocupă locul cinci, la șase puncte, în spatele turdenilor.

Ambele echipe sunt în formă în acest retur, reușind să câștige toate cele trei partide disputate până acum. Sticla Turda le învins pe AS Viile Dejului, ISCT și Arieșul Mihai Viteazu, în timp ce Armenopolis Gherla a trecut de CFR Dej, Someșul Gilău și Unirea Florești.

Înaintea partidei mâine, golgheterul echipei turdene din acest an, Răzvan Moldovan, ne-a declarat: „Ne așteaptă un meci foarte greu la Gherla. Au câștigat toate cele meciuri de până acum și au demonstrat că sunt în formă. Noi, clar, mergem acolo să câștigăm toate punctele și nu ne mulțumim cu un egal. Am câștigat toate meciurile din acest an și sperăm să continuăm forma bună.”

În meciul tur, Sticla Turda s-a impus, scor 5-3.

Partida de mâine va fi arbitrată de Sorin Vădana, ajutat la cele două tușe de Claudiu Lucaciu și Cosmin Bogdan, toți trei din Cluj Napoca. Observator din partea AJF va fi Petre Rus, de asemenea, din Cluj Napoca.

Armenopolis Gherla – Sticla Arieșul Turda este live video pe TurdaNews, mâine, de la ora 16. Dimineața, de la ora 11, TurdaNews va transmite partida dintre Arieșul Mihai Viteazu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: