m install
petlinii
nello construct

PERFORMANȚĂ! Turdeanul Alexandru Costea, vicecampion național la juniori III, în proba de 3000 de metri!

zamblau eugen
floris

Tânărul atlet turdean Alexandru Costea a devenit vicecampion național la categoria juniori III, la Campionatele Naționale de atletism rezervate juniorilor, după ce a încheiat finala la 3000 de metyri pe locul 2. Alexandru Costea este elev în clasa a VIII-a la Școala ”Ioan Opriș” din Turda.

 

El este antrenat de Mărioara Jurcă, după un program stabilit de Nadina Costache.

Performanța tânărului atlet turdean vine după ce trio-ul de atleți turdeni Biro Florin – Biro Ionuț – Bucșa Samuel, pregătiți de soții Nadina și Virgil Costache, au realizat performanțe extraordinare la nivel național și chiar internațional, la campionatele de juniori și de tineret.

”Pe această cale, vreau să-i mulțumim și doamnei director de la Liceul teoretic ”Liviu Rebreanu” din Turda, Angela Candrea, care ne asigură sprijinul necesar pentru pregătirea copiilor”, a menționat antrenorul Virgil Costache.

Vă reamintim că la nivelul municipiului Turda a fost demarată o campanie de sprijinire a performanțelor tinerilor atleți turdeni, la care au aderat administrația locală, societăți comerciale, persoane fizice sau alte instituții care și-au adus constribuția pentru sprijinirea realizării performanței sportive în atletism.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: