m install
petlinii
nello construct

Fotbal: Încă o victorie pentru Arieșul Mihai Viteazu

floris

Arieșul Mihai Viteazu continuă seria foarte bună în partidele amicale. Echipa antrenată de Lucian Roșu a reușit să se impună astăzi, scor 4-0, pe terenul celor de la Soda Ocna Mureș, echipă antrenată de Ovidiu Maier.

Ca și în partida cu Baia de Arieș, formația lui Roșu a reușit să deschidă scorul încă din minutul 1, prin Sadaguschi. Până la pauză, Arieșul a mai marcat o dată, prin Andrei Pop. În partea secundă, oaspeții au reușit să mai înscrie de două ori, prin aceeași jucători care au punctat și în prima parte.

Arieșul Mihai Viteazu va evolua săpătămâna viitoare, pe teren propriu, în meciul revanșă, contra celor de la Soda Ocna Mureș.

În clasamentului ligii a patra, Arieșul Mihai Viteazu ocupă locul al zecelea, cu 13 puncte. În prima partidă a returului, echipa lui Lucian Roșu va evolua, în deplasare, contra celor de la Someșul Gilău.

Soda Ocna Mureș – Arieșul Mihai Viteazu 0-4 (Sadagushi X2, Pop X2)

Arieșul Mihai Viteazu: Ionele, Ghip – Tolomeiu, Mărginean, Buglea, Florea, Hidișan, Crișan, Linca, Ignat, Pop, Pintilescu, Perde, Brădean, Varga.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: