m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Juniori: Continuă turneele pentru copiii de la Sticla Turda

floris

Echipele de copii ale clubului de fotbal Sticla Arieșul Turda, continuă și în acest week-end seria turneelor.

Astfel, grupa 2004, aflată sub comanda lui Adrian Coman, va participa la un turneu în Dej. Grupa 2009, condusă de Eugen Miheț va participa la un turneu în Târgu Mureș.

Cea mai mică grupă de copii, 2010, condusă de Alexandru Savu, va participa la un turneu în Cluj Napoca „Academia Napoca”, alături de alte șapte echipe.

Referitor la centrul de copii și juniori, Alexandru Savu, ne-a declarat: „Ca la fiecare sfârșit de an, clubul nostru participă la diferite turnee indoor pentru copii, organizate în zonă sau în țară. Pentru cei mai mici dintre copiii clubului, acestea reprezintă o experiență nouă prin care au ocazia să ia pulsul unei competiții sportive, rezultatele fiind trecute în plan secund, având în vedere vârsta foarte fragedă. Pentru grupele înscrise în campionatul AJF Cluj sunt de asemenea competiții utile și bine venite, copiii continuându-și activitatea și după terminarea campionatului, în condiții noi și variabile față de fotbalul în aer liber.”

Începând cu vara trecută, noul club format la Turda, Sticla Arieșul, a început să pună bazele unui centru de copii și juniori puternic, care să producă jucători și să dea șansa copiiilor din zona Turzii să facă mișcare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda