m install
petlinii
nello construct

Proiect de Turda: ”Sprijin pentru înalta performanță în comunitatea turdeană – AHC Potaissa Turda”. Sport Play Systems SRL se alătură susținătorilor echipei!

floris

Societatea Sport Play Systems SRL, o societate specializată în realizarea parcurilor de joacă, a zonelor destinate sporturilor extreme și a zonelor destinate sportului, s-a alăturat grupului de firme care susțin performanța sportivă a clubului de handbal Potaissa Turda, care activează în Liga Națională de handbal masculin, unde ocupă un onorant loc 3, fiind și reprezentanta României în Cupa Challenge (calificată direct în turul III).

Inițial, totul a pornit de la o conferință de presă organizată de AHC Potaissa Turda, ocazie cu care primarul Cristian Matei și-a manifestat sprijinul pentru susținerea performanței handbalistice turdene, lansând ideea proiectului de susținere al echipei, prin implicarea comunității, un prim pas fiind o întâlnire cu comunitatea de afaceri locală. Apoi, după întâlnirea inițiată de primarul Cristian Matei, cu reprezentanții comunității locale de afaceri și ai principalelor societăți care își desfășoară activitatea la Turda, lucrurile au început să se miște, iar contractele care contribuie la sprijinul financiar al activității handbalistice turdene au început să apară.

Citește și: 

Proiect de Turda: ”Sprijin pentru înalta performanță în comunitatea turdeană – AHC Potaissa Turda”. Vin sponsorii!

Sport Play Systems este o companie romaneasca, specializata in oferirea de solutii complete pentru amenajarea locurilor de joaca, a zonelor destinate practicarii sportului (amatori si profesionisti) cat si zonelor destinate sportului extrem (skatepark-uri, parkour area, wall climbing area).

Suntem reprezentanti exclusivi pentru Romania a unora dintre cei mai mari producatori de echipamente specializate din lume: Lappset – Finlanda, American Ramp Company – SUA.”, este prezentarea făcută pe siteul oficial al companiei (http://sportplay.ro/).

Sport Play Systems oferă o varietate largă de produse și servicii, cum ar fi echipamente de joacă, echipamente de fitness, realizare skatepark-uri, mobilier urban etc (detalii AICI). Sport Play Systems SRL va oferi o sumă lunară, în contul echipei Potaissa Turda.

Până acum, s-au alăturat campaniei încă două societăți: Agroliv SRL (Liviu Nicoară) și Dachim SRL (Dan Felea).

Citește și: 

Proiect de Turda: ”Sprijin pentru înalta performanță în comunitatea turdeană – AHC Potaissa Turda”. Vin sponsorii: Dachim SRL!

Împreună suntem o forță!

Potaissa Turda a ajuns să se bată cu granzii Ligii Naționale, fiind singura echipă care în ultimele 3 ediții de campionat a terminat pe primele 4 locuri, în prezent fiind pe locul 3 în campionat, cu 5 victorii și un egal, obținute în cele 7 meciuri disputate. În sezonul 2016/2017, Potaissa Turda este angrenată și în Cupa Challenge, unde în tutul III va întâlni echipa bulgară HC Dobrudja, cu șanse de a se califica în primăvara europeană. Turdenii au mai avut o participare într-o cupă europeană, acum două sezoane, când au câștigat 5 din cele 6 jocuri disputate. Recent, 3 handbaliști de la Potaissa Turda au fost convocați la lotul național al României, echipa turdeană fiind pe locul 2 din Liga Națională, ca număr de jucători convocați la națională.

De asemenea, clubul turdean a reușit să-și facă și un centru de copii și juniori puternic, în fiecare an una dintre echipele de juniori câștigând o medalie națională. Ba mai mult, pepiniera locală a început să fie reprezentată și la nivelul echipei de seniori, din a cărei lot fac parte 5 juniori produși de centrul handbalistic turdean, care deja au evoluții în Liga Națională.

Proiectul inițiat de primarul Cristian Matei pornește de la ideea că handbalul turdean este o bună carte de vizită pentru comunitate și că trebuie găsite soluții pentru a spijini activitatea handbalistică, prin atragerea unor alte surse de finanțare și prin diminuarea treptată a contribuției de la bugetul local. Ideea s-a materializat în proiectul local”Sprijin pentru înalta performanță în comunitatea turdeană – AHC Potaissa Turda”, la care sunt invitați să adere toți aceia care vor să ducă acest simbol mai departe și vor să contribuie la sprijinirea echipei pentru a se menține în topul handbalistic național, demonstrând astfel că ”împreună suntem o forță”.

Toți aceia care vor să sprijine, într-o formă sau în alta, clubul turdean, se pot adresa președintelui Flaviu Sâsâeac, la numărul de telefon: 0766-403.018. Echipa de handbal (și implicit susținătorii echipei) este foarte vizibilă la nivel național, jocurile sale fiind transmise pe TVR, DigiSport și DolceSport, fiind o bună oportunitate de promovare.

Hai să demonstrăm că ÎMPREUNĂ SUNTEM O FORȚĂ!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: