m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 4: ISCT 1921 Campia Turzii si-a reluat pregătirile in această după -amiaza!

floris

Astăzi, pe stadionul „Mihai Adam” din Câmpia Turzii, a avut loc reunirea lotului echipei de fotbal din liga 4, ISCT 1921.

La primul antrenament, cuplul de antrenori Vali Sandru si Dorin Rosu au avut la dispozitie 14 jucători, doar Cecalacean M. si Moldovan R. au lipsit motivat. Tot la aceasta prima intalnire au fost prezenti si jucătorii Kiesz George si Popa Denis, acestia evoluand sezonul trecut sub forma de imprumut, la formația Ariesul Mihai Viteazu.

Înaintea începerii antrenamentului, jucătorii ISCT-ului au avut o scurtă sedinta la care au participat cei doi tehnicieni si presedintele de la ISCT, Rus Marcel, sedinta in urma căruia jucatorii echipei de liga 4, cât si proaspeții campioni naționali de la categoria juniori A1, au primit asigurări din partea conduceri clubului, ca vor primi in cel mai scurt timp primele promise pentru rezultatele obtinute.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: