m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 4: „Vom da totul pentru finala Cupei”

floris

Odată cu fluierul final al partidei de la Mintiu Gherlii, s-au dus și spranțele de promovare la Potaissa Turda. Viitorul Feleacu s-a impus pe terenul celor de la Vulturul, scor 0-3 și și-a asigurat în proporție de 99% câștigarea acestui sezon din liga a patra. În ultima etapă, Feleacu va juca pe teren propriu cu Someșul Apahida, echipa care nu a adunat niciun punct în acest sezon.

Potaissa Turda este sigură de locul al doilea al clasamentului și se poate concentra pe finala Cupei României, faza județeană. Potaissa Turda și Viitorul Feleacu se află la egalitate de puncte în clasament, însă formația din Feleacu are avantajul rezultatelor directe (două victorii cu același scor, 1-0).

La finalul partidei de la Mintiu Gherlii, mijlocașul celor de la Potaissa Tuda, Alexandru Savu, ne-a declarat: „Locul 2 e o mare dezamăgire pentru noi, am sperat până la final într-o minune, care nu a mai venit. În acest campionat ne-am bătut singuri, am cedat extrem de ușor puncte pe teren propriu, lucru ne-a costat scump la final. Vrem să îi felicităm pe cei de la Feleacu pentru ce au reusit în acest campionat, au fost senzaționali în retur și cred că merită pe deplin locul 1. Nouă ne-a mai rămas meciul din finala cupei, cu ISCT, și vom face totul să câștigăm, dar va fi extrem de greu, în condițiile în care, de șase luni ne luptăm de unii singuri pentru binele acestei echipe.”

În ultima etapă, Potaissa Turda va juca pe teren propriu, contra celor de la ISCT în avanpremiera finalei Cupei României, faza județeană. Partida va avea loc sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11:00 și va transmisă LIVE VIDEO pe TurdaNews.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: