marian morar
m install
nello construct

Rugby tag la Iulius Mall! Participă și echipa școlii din Mihai Viteazu!

zamblau eugen

Directia de Dezvoltare Transilvania Nord din cadrul FRR impreuna cu IULIUS MALL din Cluj Napoca organizeaza in premiera o competitie inedita de rugby tag, destinata copiilor din ciclul gimnazial din judetul Cluj. La aseasta prima editie vor participa 8 echipe reprezentative scolare.

Zona „Ariesului” va fi reprezentata de catre Scoala Gimnaziala „Mihai Voda” din Mihai Viteazu sub conducerea profesorului Alex Cort, un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, rezultatele muncii lui fiind palpabile atat in competitiile scolare cat si cele de performanta prin echipa de minirugby a localitatii.

„Proiectul Rugby la Mall dotat cu „Trofeul Iulis Mall” speram sa fie o excelenta oportunitate de a mediatiza acest minunat sport, de a invita copiii atat fete cat si baieti la o zi a bucuriei de miscare. Incercam prin actiunile noastre sa transmitem tinerei generatii valorile care rugby-ul le cultiva, respectiv: disciplina, respect, integritate, pasiune, solidaritate , fair-play.

Este apoi o buna sansa pentru cluburile cu sectii de minirugby si rugby, de a vedea la lucru copii care in perspectiva, ar putea sa faca pasul de la rugby-ul fara contact la cel cu contact si de ce nu o buna propaganda in ceea ce impreuna cu FRR ne propunem, de a introduce rugby-ul in programa scolara.

Pe aceasta cale invitam copiii, parintii, de ce nu si profesorii la o competitie inedita din care cu siguranta vom avea de castigat cu totii. Multumim anticipat Iulius Mall – Cluj Napoca pentru ca au acceptat provocarea noastra si ne vor fi alaturi la acest eveniment. Dealtfel in rugby se stie ca „Nu conteaza pe cine ai in fata, conteaza pe cine ai alaturi”!”, a transmis Gheorghe Sabău, DRD Transilvania Nord.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2