m install
petlinii
nello construct

Handbal, Liga Naţională: Potaissa întâlneşte o contracandidată la play-off

zamblau eugen
floris

Potaissa Turda evoluează joi, pe teren propriu, contra celor de la Poli Timişoara, într-un meci care contează pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Partida se va desfăşura în sala şcolii „George Bariţiu” începând cu ora 18.00.

În meciul tur desfăşurat la Timişoara, Potaissa a fost învinsă 29-22 (13-13 la pauză).

Înaintea partidei de joi, preşedintele Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Jucăm contra unei echipe cel puţin la fel de puternice precum Călăraşiul. Este echipa cu cea mai bună apărare din campionat şi are un antrenor care este specialist în defensivă. Dacă nu pierdeau trei sau patru meciuri la diferenţă de un singur gol, timişorenii erau mult mai sus în clasament. Avem un punct peste ei, iar după partida de joi sperăm să avem patru. Avem nevoie de aceeaşi atitudine ca şi la meciul cu Dunărea Călăraşi şi avem mare nevoie de suporteri. Este un meci deschis oricărui rezultat, dar sperăm la final noi să fim cei care sărbătorim.”

Partida va fi condusă la centru de Theodor Şerbu şi Andrei Vasilescu, ambii din Bucureşti, în timp ce observator va fi Vasile Pavel din Buzău.

Biletele au fost puse în vânzare la magazinul 4 You din centrul oraşului, peste drum de catedrala ortodoxă, preţul acestora fiind de 8 lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: