marian morar
m install
nello construct

Handbal, Liga Națională: Punct imens câștigat de Potaissa în deplasare

zamblau eugen

Potaissa Turda a terminat la egalitate partida disputată în deplasare contra celor de la Dunărea Călărași, scor 28-28 (17-13 la pauză).

Elevii antrenați de Horațiu Gal au început mai greu partida și s-au văzut conduși și la șase goluri (14-8). Chiar dacă handbaliștii turdeni au început să crească nivelul jocului, la pauză s-a intrat la cabine cu formația gazdă în avantaj, scor 17-13.

A doua repriză a fost una extrem de bună pentru Potaissa, care a reușit o revenire senzațională. Pas cu pas, handbaliștii turdeni au revenit pe tabelă de marcaj. Finalul a fost cu adevărat interzis cardiacilor: Dunărea Călărași a marcat în ultimul minut (28-27), în superioritate numerică, iar la ultima fază de joc, în ultima secundă, arbitrii au dictat 7m pentru Potaissa, aruncare care a fost transformată de Radu Lazăr. Echipa turdeană obține un punct extrem de important, contra unei contracandidate la un loc de play-off.

La finalul partidei, președintele Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Este un egal cât o victorie, care ne menține între primele locuri ale clasamentului. Este un punct imens pentru noi, ținând cont de desfășurarea meciului, noi fiind conduși și cu 6 goluri. Toți băieții au dat dovadă de caracter. Prima repriză a fost a echipei gazdă, în timp ce partea a doua a fost controlată de noi. Finalul de meci de data aceasta a fost al nostru.  Băieții au înțeles că doar prin forța grupului și printr-un efort colectiv putem face performanță. Reușim o serie bună, în ultimele 12 partide, am pierdut doar două. Dacă reușim să învingem și joi, pot să spun că încheiem anul foarte bine, spre deosebire de cum am început sezonul. Dedicăm acest punct suporterilor noștri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la partida de joi contra celor de la Poli Timișoara.”

Cu acest egal, Potaissa Turda urcă pe locul cinci al clasamentului, cu 26 puncte, la egalitate cu Steaua București, echipă ce se află pe locul patru. Dunărea Călărași ocupă locul șase al clasamentului, cu un singur punct mai puțin decât Potaissa.

Etapa viitoare, Potaissa Turda joacă pe teren propriu contra celor de la Poli Timișoara.

Potaissa Turda: Adomnicăi (8 goluri), Grigoriev (3), Cântec (3), Thalmaier (3), Lazăr (3), Ștef (2), Rotaru (2), Savic (2), Suciu (1), Pavel (1).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2