marian morar
m install
nello construct

Situație inedită la un meci de fotbal de la Turda: Arbitrul s-a accidentat și a fost înlocuit cu un arbitru-spectator! (VIDEO)

zamblau eugen

În minutul 47 al partidei de fotbal FC Arieșul 1907 Turda – Unirea Jucu, din etapa 11 a Ligii 3 de fotbal – seria 5, centralul partidei a oprit jocul, anunțând că s-a autoaccidentat la picior. Centralul Gabriel Almaș din Zalău a fost dus cu targa pe marginea terenului, iar de acolo cu ambulanța la spital.

Din câte se pare, el a suferit o entorsă la genunchi, piciorul fiindu-i imobilizat înainte de urcarea în ambulanță.

Jocul a fost întrerupt timp de 23 de minute, perioadă în care observatorul întâlnirii a încercat să găsească o soluție, consultându-se cu oficialii din cadrul federației.

În cele din urmă, soluția a venit din tribună! La meci a asistat și arbitrul Andrei Nagy (foto lateral), care a coborât pe teren și și-a manifestat interesul de a contribui la rezolvarea problemei care părea că va duce la oprirea jocului. Astfel, Andrei Nagy s-a echipat și i-a luat locul la tușă asistentului Sergiu Corb (Zalău), care a oficiat partida până la finele celor 90 de minute de joc, la centru.

Hazliu este că în momentul în care Andrei Nagy a coborât din tribună și a intrat pe teren, pentru a-și oferi ajutorul, președintele grupării turdene, Melian Nădășan, a strigat din tribună: ”Nu-l lăsați pe ăsta să arbitreze! Decât cu ăsta, mai bine oprim meciul și îl rejucăm!”. Asta pentru că Andrei Nagy a oficiat la centru o altă partidă de pe teren propriu a gazdelor, din etapa 5 a acestui campionat, în care turdenii au făcut 0-0 în propriul fief, cu Avântul Reghin.

Și cum se spune că ”de ce ți-e frică, nu scapi”, jocul dintre FC Arieșul 1907 Turda și Unirea Jucu s-a încheiat tot 0-0!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2