m install
petlinii
nello construct

Handbal, meci amical: Handbaliștii turdeni, învingători și a în doua partidă în fața maghiarilor

floris

Handbaliștii turdeni de la Potaissa Turda au câștigat și al doilea meci de pregătire, susținut în compania maghiarilor de la Balmazújvárosi Kézilabda Klub, echipă care activează în prima ligă din Ungaria. Dacă ieri turdenii s-au impus cu 34-32, în această dimineață au câștigat cu 33-29.

Asta deși la pauză formația maghiară a condus cu un gol, respectiv 17-18, având inclusiv un avantaj de 5 goluri în minutul 37: 18-23!

Marcatorii formației turdene au fost: Dediu (7), Cîntec (5), Lazăr (5), Alisie (3), Rogoz (3), Marian (2), Fazakas (2), Urban (2), Liberț (1), L. Ignat (1), Ștef (1), Adomnicăi (1).

La formația turdeană a evoluat un jucător adus în probe de la Tatran Presov (Michal Urban), care evoluează pe postul de coordonator, însă poate fi folosit și ca extremă stânga.

Turdenii vor juca în campionat miercurea viitoare, de la ora 19.45, pe teren propriu, cu AHC Dunărea Călărași, echipă nou promovată, care în acest moment se află pe locul 5, cu 15 puncte, în timp ce Potaissa Turda cupă locul 10, cu 9 puncte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: