marian morar
m install
nello construct

Handbal, Cupa EHF: Mobilizare generală pentru suporterii turdeni, pentru debutul istoric în Cupele Europene!

zamblau eugen
floris

Sâmbătă și duminică, de la ora 18.00, Potaissa Turda va înfrunta echipa israeliană Maccabi Tel Aviv, într-o dublă dispută care va stabili echipa care se va califica în turul următor al Cupei EHF, acolo unde echipa turdeană s-a calificat în premieră, datorită clasării pe locul 3 în Liga Națională, în sezonul trecut.

Încrezători în ei, israelienii au acceptat să joace ambele meciuri la Turda, după ce federația de specialitate le-a interzis să-și dispute meciurile de pe teren propriu în țară, din cauza conflictului armat din zonă. Ba mai mult, au venit de câteva zile în România, au fost prezenți la jocul pe care Potaissa l-a disputat la Steaua București, au primit sfaturi de la antrenorul bucureștenilor (fost jucător la echipa istraeliană!), iar la Turda au sosit azi, anunțând mai multe antrenamente în sala de joc, pentru o adaptare cât mai bună.

Conștienți de dificultatea întâlnirii, oficialii echipei fac apel la publicu spectator, care poate fi decisiv într-o confruntare de acest gen.

”Va fi un meci greu, o dublă confruntare cu o echipă experimentată. Noi suntem la primul meci oficial într-o cupă europeană și avem nevoie ca publicul să fie prezent în sală a cele două meciuri. Îi așteptăm să ne încurajeze! Băieții sunt montați la acest meci, după dușul rece de la București, și sunt convins că vor da tot ce pot pentru o calificare istorică în turul următor. Din păcate, la noi nu pot evolua nenad Savic și Lucian Ignat, ambii cu probleme medicale”, a declarat președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac.

Pentru cele două jocuri, prețul biletelor a fost stabilit astfel: 30 lei/ambele meciuri, 20 lei/1 meci. Biletele se pot cumpăra de la magazinul 4You situat în centrul Turzii, peste drum de catedrala ortodoxă.

Delegația israeliană a anunțat că va vizita și Salina din Turda, în cursul zilei de vineri. ”Ne bucurăm că avem ce să le arătăm, că avem frumuseți pe care le pot admira”, a mai comentat oficialul turdean.

Foto: Mircea ROȘCA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: