marian morar
m install
nello construct

VIDEO/FOTO – Handbal, Liga Națională: Uf, ce meci! Victorie, cu emoții!

zamblau eugen

Potaissa Turda s-a impus pe teren propriu, în fața celor de la Energia Pandurii Târgu Jiu, în prima etapă a Ligii Naționale de handbal, la capătul unui meci nerecomandat cardiacilor. Asta pentru că victoria s-a conturat abia pe final.

După ce la pauză oaspeții au condus cu 14-16, meritat după aspectul jocului, formația gorjeană controlând ostilitățile și conducând pe toată durata reprizei pe tabela de marcaj, handbaliștii turdeni au avut un început de repriză secundă de-a dreptul fantastic și susținuți de un public vulcanic, au reușit să remonteze imediat handicapul și apoi chiar să întoarcă rezultatul. Astfel, după 19 minute consumate din repriza secundă, formația turdeană a reușit să ajungă la 24-21, aproape incredibil.

A urmat un final incandescent, în care oaspeții au încercat să-și revină din șoc, în timp ce formația turdeană a încercat să-și păstreze cumpătul și să-și adjudece punctele puse în joc. În minutul 53, scorul era 25-24, moment din care cele două formații au încercat să se impună. Turdenii au ajuns la 27-24 în minutul 56, însă n-ar fi reușit să se impună, fără intervențiile de excepție ale lui Răzvan Szopka, care a salvat poarta în momentele cheie, reușind să se impunăîn fața tentativei gorjenilor de a întoarce rezultatul. Cu 27-26 la fluierul final al arbitrului, turdenii au răsufat ușurați, după ce le-a trecut glonțul pe a ureche.

Pentru Potaissa au marcat: Claudiu Dediu (10), Cristian Adomnicăi (6), Flavius Câmpan (3), Marian Raul (2), Ionuț Ștef (2), Radu Lazăr (2), Cosmin Liberț (1), Daniel Mureșan (1).

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2