marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Handbaliştii de la Potaissa Turda, premiaţi într-un cadru festiv! Dediu şi-a primit titlul de golgheter! (galerie foto, video)

zamblau eugen

Handbaliştii de la Potaissa Turda au fost azi prezenţi în sala mare a Primăriei Turda, unde au fost recompensaţi pentru un sezon de excepţie, la finele căruia au câştigat medaliile de bronz şi s-au calificat, în premieră pentru o echipă turdeană, în cupele europene.

De asemenea, tot cu această ocazie, Claudiu Dediu a primit trofeul pentru titlul de golgheter al campionatului, iar preşedintele Flaviu Sâsâeac a prezentat noile achiziţii ale clubului, înaintea unui nou sezon handbalistic.

La această festivitate au fost prezenţi, pe lângă oficialii echipei şi sportivi, preşedintele FRH – Alexandru Dedu, primarul Tudor Ştefănie, senatorul Alexandru Cordoş, deputatul Mircea Irimie, directorul CAA Cristian Matei, reprezentanţi ai sponsorilor, alţi iubitori ai handbalului.

Oficialii prezenţi au lăudat performanţa echipei, reliefând seriozitatea cu care s-a pus în practică un proiect atât de ambiţios. De asemenea, a fost lăudată şi implicarea administraţiei locale în sprijinirea echipei şi implicit a sportului de performanţă.

O galerie foto puteţi vedea AICI.

Vezi mai jos înregistrarea integrală a festivităţii:

După premierea handbaliştilor, oficialii echipei turdene au susţinut o conferinţă de presă alături de preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

Vezi mai jos înregistrarea conferinţei de presă:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2