marian morar
m install
nello construct

Curs gratuit de lucrător în tâmplărie și lucrător în comerț la Turda și Câmpia Turzii prin proiectul „Și noi avem dreptul la muncă!”

zamblau eugen

Agenția de Consultanță și Afaceri Românăanunță demararea cursurilor de formare profesională în meseriile de lucrător în tâmplărie și lucrător în comerț din cadrul proiectului ,,Și noi avem dreptul  la muncă’’.  Astăzi, 16 aprilie 2015,  a început cursul de calificare în meseria de lucrător în tâmplărie la Turda și a doua serie a cursului de lucrător în comerț la Câmpia Turzii. 

Participanții la cursuri sunt persoane de etnie romă și persoane cu dizabilități din grupul țintă al proiectului.

De programul de formare profesională aflat în desfășurare vor beneficia în total 200 de persoane din regiunea de Nord-Vest a țării. Cursurile de calificare oferite prin proiectul ,,Și noi avem dreptul  la muncă’’ sunt în diverse meserii cum ar fi: cameristă, lucrător în alimentație, lucrător în comerț, lucrător în tâmplarie, florar-decorator saulucrător în tricotaje-confecții.

Agenția de Consultanță și Afaceri Română – ACAR, în parteneriat cu Forum Group în calitate de beneficiar, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate – CPE și Asociația Eduteco,  implementează în intervalul aprilie 2014 – octombrie 2015 proiectul  “Și noi avem dreptul la muncă!”,în regiunile: București-Ilfov, Sud-Muntenia și Nord-Vest.

Obiectivul general al proiectuluiconstă în îmbunătățirea integrării grupurilor vulnerabile  (800 de persoane de etnie romă și 100 de persoane cu dizabilități) și eliminarea barierelor cu care aceste grupuri se confruntă în încercarea lor de a obține un loc de muncă și de a se integra în societate, prin furnizarea de servicii de consiliere, orientare profesională şi cursuri de calificare/recalificare adaptate nevoilor particulare ale grupului ţintă.

Cursurile de calificarese vor finaliza cu un examen, iar în urma promovării acestuia beneficiarii vor obţine o diplomă de calificare profesională care poartă antetul Ministerului Muncii și Ministerului Educației fiind recunoscută la nivelul Uniunii Europene şi un sprijin financiar de 500 lei.

Informaţii suplimentare:

Centrul de Incluziune Socială Turda. Str. Castanilor, nr.8

Telefon:0364.149.910, 0364.435.213 / fax : 0364. 435.372

E-mail: office@acar-eu.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2